ענף המסעדנות הוא אחד מהענפים המאתגרים בשוק העבודה בישראל, ודרושות שלוש שנים של "עסק דופק" ע"מ להחזיר את ההשקעה.
יש שמצליחים, ויש שנאלצים לסגור את העסק.
מצורפת כתבה של YNET על השף נאור כהן, אשר התחיל את דרכו כיזם צעיר בתחום הקולינריה שעשה זאת, אולם ההתרחבות העסק הביאה עמה חובות והנושים לא איחרו לבוא.
עו"ד עמית לדרמן, ראש מחלקת חדלות פירעון, הסדרי נושים והבראת חברות של משרדנו, ליווה "פרו-בונו" את השף נאור כהן בדרך להצלת העסק, כך שמעבר להגעה להסדרי חוב והמשך הפעלת המסעדה, הגיע גם להסדר נושים.